Ta bort färg snabbt och enkelt

När en fasad eller annan yta ska målas om är det viktigt att ta bort all gammal fasadfärg. Det finns olika metoder för att ta bort färg och nya tekniker har gjort det lättare. Den vanligaste metoden är att värma bort färg med hjälp av en varmluftspistol som har en mycket hög temperatur. Det som många inte är medvetna om är att den höga temperaturen skadar träet och har en negativ effekt på användarens hälsa. Därför har Speedheater tagit fram en metod som är enkel att använda och som varken skadar träet eller användaren. Lösningen blev Speedheater IR System och är idag en oslagbar metod för att värma bort färg snabbare, enklare och miljövänligare.

Varför är det viktigt att ta bort gammal färg?

Om du målar direkt på en gammal färg som har flagnat håller det inte särskilt länge och framförallt så blir slutresultatet inte särskilt snyggt. Genom att värma bort färg på ett snabbt och enkelt sätt undviker du en massa framtid besvär. För att färgen ska hålla och ge skydd är det dessutom viktigt att göra ett ordentligt grundarbete för att få ett hållbart och snyggt slutresultat. Ta bort fasadfärg snabbare och effektivare med vår oslagbara metod och få mer tid över till annat.

Viktigt att tänka på när du ska ta bort färg

  • Skada inte underlaget
  • Undvik för hög temperatur
  • Använd en miljövänlig metod
  • Välj en säker & skonsam metod

Värma bort färg med Speedheater IR System

Ska du måla om ditt hus och behöver en effektiv metod för att ta bort färg? Ingen annan metod för att få bort färg är effektivare än Speedheater System. Vår metod innebär mindre arbete och ger ett slutresultat av högre kvalité och längre livslängd. Den är också miljövänligare, säkrare och mer prisvärd än alla andra metoder. Dessutom är det ett multiverktyg som kan användas till så mycket mer än att ta bort panelfärg. Läs mer om Speedheater IR System HÄR 

Kontakta oss för personlig rådgivning

Speedheater är ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och systemlösningar för färg-, kitt- och lackborttagning. Vi är ett företag som i varje led tänker på att underlätta och effektivisera för metoden att ta bort färg. Speedheater IR System är en metod som både är miljövänligare, säkrare och mer prisvärd än alla andra metoder för att ta bort färg. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert på vår oslagbara metod för att värma bort färg från såväl fasaden, båten, möbeln eller bilen.